search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Σπ. Λάτση στο Μαξίμου για το Ελληνικό

25.07.2019 09:02
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Σπ. Λάτση στο Μαξίμου για το Ελληνικό - Media

 

Συνάντηση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάτση θα έχει στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών για το έργο του Ελληνικού.

Συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκαν χθες με στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Τουρισμού.

Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στόχος της κυβέρνησης είναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019.

«Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα», είχε δηλώσει ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά την επιτάχυνση των διαδικασιών στο Ελληνικό, όπως έχει ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων έως τις 10 Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50