search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Καταγγελία από 19χρονη για ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα – Ελεύθεροι οι 5 από τους 12 υπόπτους

25.07.2019 16:58
Καταγγελία από 19χρονη για ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα - Ελεύθεροι οι 5 από τους 12 υπόπτους - Media

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης πέντε από τους δώδεκα υπόπτους σε σχέση με την καταγγελία της 19χρονης τουρίστριας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης φέρεται να είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις μέσω των επιστημονικών εξετάσεων, για να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε, ενώ γίνεται αξιολόγηση όλου του μαρτυρικού υλικού που έχουν ενώπιον τους προκειμένου οι υπόλοιποι να οδηγηθούν την Παρασκευή, μετά την εκπνοή του διατάγματος προσωποκράτησης τους, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για ανανέωση κράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 12 ανακρινόμενοι αρνούνται τις κατηγορίες βιασμού ενώ οι δυο νεαροί που παραδέχθηκαν ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της ισχυρίστηκαν πως ήταν με τη θέληση της.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται επίσης και η συμπληρωματική κατάθεση της 19χρονης Βρετανίδας ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί για αναγνωριστική παράταξη.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των εμπλεκόμενων καθώς επίσης και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από το ξενοδοχείο και γειτονικά υποστατικά.

Σημειώνεται ότι τόσο οι δώδεκα, όσο και η 19χρονη έχουν περάσει από ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: philenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06