search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:35
MENU CLOSE

ΓΓΑ: «Ο Αυγενάκης δεν θα φωνάξει Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο στο ίδιο τραπέζι»

25.07.2019 18:47
Λ. Αυγενάκης: Η Πολιτεία για πρώτη φορά ενισχύει απευθείας με 12 εκατ. ευρώ τα ερασιτεχνικά σωματεία - Media

 

Τις προθέσεις του Λευτέρη Αυγενάκη όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρωτοβουλιών του για το ελληνικό μπάσκετ θέλησε να ξεκαθαρίσει η ΓΓΑ.

Με αφορμή πληροφορίες που ήθελαν τον υφυπουργό Αθλητισμού να σκέφτεται συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, διευκρινίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται προς το παρόν στις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Με κάθε σεβασμό στο ρεπορτάζ και στις πληροφορίες των συναδέλφων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν περιλαμβάνει στον σχεδιασμό του την πρωτοβουλία, που αναπαράγεται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, περί πρόθεσής του να φωνάξει μαζί τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς επίσης και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να συζητήσουν στο ίδιο τραπέζι.

Υπάρχουν, άλλωστε, ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις (και θα προγραμματιστούν κι άλλες τις αμέσως προσεχείς ημέρες) με θεσμικούς φορείς, όλων των αθλημάτων.

Όταν θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος, θα ακολουθήσει επόμενος, με ιδιοκτήτες ΠΑΕ και ΚΑΕ, ώστε ο Υφυπουργός να σχηματίσει πλήρη άποψη για τα ζητήματα, τα προβλήματα και τις θέσεις των εμπλεκομένων στον αθλητισμό της χώρας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:35