search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ

26.07.2019 08:00
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επιστρέφει και διεκδικεί τον γιο της - Σε πανικό η Ασημίνα  - Media

 

Η ιστορική μυθοπλασία προσελκύει το ενδιαφέρον των θεατών ανά τον κόσμο και ο ΑΝΤ1 θέλει να αξιοποιήσει τη συγκυρία. Προηγήθηκε το «Νησί» στο Mega πριν από μία δεκαετία και η σειρά «Ζωή εν Ταφώ», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Στρατή Μυριβήλη, κόστους 1.632.000 ευρώ. Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες»  είναι η επιλογή του ΑΝΤ1, μια παραγωγή προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ. Για τη σειρά αυτή ο ΑΝΤ1 έχει καταθέσει φάκελο προκειμένου να λάβει ενίσχυση βάσει του νόμου για τις οπτικοακουστικές παραγωγές. Επιπλέον, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν η σημερινή κυβέρνηση θα διατηρήσει ή όχι το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό εργαλείο για τηλεοπτικές παραγωγές και κινηματογραφικές ταινίες.

Η πρωτότυπη ιδέα είναι της Μελίνας Τσαμπάνη, που υπογράφει το σενάριο με τους Βαγγέλη Νάση, Βάσια Καριτινού και Θωμά Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Χαρίτος με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιάννης Φέρτης, η Κάτια Δανδουλάκη κ.ά.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24