search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Ένας… ταύρος έκανε άνω-κάτω το κέντρο της Λαμίας! (Photos)

26.07.2019 14:33
Ένας… ταύρος έκανε άνω-κάτω το κέντρο της Λαμίας! (Photos) - Media Gallery 6

 

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Λαμία το πρωί της Παρασκευής, όταν έκανε την εμφάνισή του ένας… ταύρος!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Παπαποστόλου, «όταν το μεγάλο θηλαστικό έτρεχε ανάμεσα σε αυτοκίνητα, μηχανάκια και πεζούς!»

«Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζώο κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου και διέσχισε κάθετα την οδό Παπαποστόλου. Την στιγμή εκείνη από τύχη δεν προκλήθηκε τροχαίο.

Έτσι βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης και όπως ήταν φυσικό είχε αφηνιάσει, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες άλλοτε έτρεχε και άλλοτε σταματούσε, μη ξέροντας που να πάει. Στη συνέχεια ο ταύρος ανέβηκε την οδό Παπαποστόλου κατευθυνόμενος προς το κέντρο και ευτυχώς στο ύψος του “Κωτσόβολου” έστριψε προς την οδό Στουρνάρα.

»Τελικά οι αστυνομικοί, που είχαν κινητοποιηθεί, κατάφεραν να τον οδηγήσουν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου “Τσαλτάκη” που βρίσκεται δίπλα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το ζώο παρέμεινε μέσα στο στρατόπεδο, όπου με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, ακινητοποιήθηκε. Από τις Αρχές εξετάζεται πως βρέθηκε το μεγάλο ζώο μέσα στον αστικό ιστό και φυσικά αναζητείται ο ιδιοκτήτης του.»

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:42