search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:06
MENU CLOSE

Δολοφονία στο Περιστέρι: Το μένος του δολοφόνου – Έσπασε το πιστόλι του στο κεφάλι του θύματος (Video)

26.07.2019 18:28
4861879.jpg
 
Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι ο εντοπισμός του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου στο Περιστέρι, καθώς οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται πως έχουν «συλλάβει» τον δολοφόνο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διέφυγε από το σημείο.
 
Σύμφωνα με το STAR, από τα πλάνα στην καφετέρια στο Περιστέρι οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα του δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, με κοντό μαλλί, ο οποίος φορούσε μια μπλε κοντομάνικη μπλούζα αλλά και γυαλιά ηλίου ο οποίος κινούταν με μηχανή στα γύρω στενά στο Περιστέρι.
 

Ο δολοφόνος διέφυγε πεζός από το σημείο. Κατευθύνθηκε στην οδό Κηπουπόλεως. Εκεί ερευνάται αν τον περίμενε συνεργός του. Στον συγκεκριμένο δρόμο, μόλις λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μία μηχανή, με δυο επιβαίνοντες, περνάει με μεγάλη ταχύτητα και χάνεται στα στενά.
 
«Ξεψαχνίζουν» το παρελθόν του θύματος
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να «χαρτογραφήσουν» το παρελθόν του 25χρονου ελπίζοντας ότι εκεί ίσως βρούν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα κίνητρα ή και την ταυτότητα του δολοφόνου, ο οποίος όπως προέκυψε δεν ήταν αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα
 
Εν τω μεταξύ, χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κλήθηκε η σύζυγος του θύματος, µε καταγωγή από την Τουρκία, µε την οποία συζούσε ο 25χρονος σε διαμέρισα στο Περιστέρι. Σύμφωνα µε πληροφορίες, από την κατάθεση της γυναίκας οι αστυνομικοί πήραν κάποιες πρώτες σημαντικές πληροφορίες για το θύμα, που σε συνδυασμό µε άλλα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους θα δώσουν ώθηση στις έρευνες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από ενάμιση χρόνο από τον Εβρο και συνελήφθη για παράνομη είσοδο. Έκτοτε δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.
 
Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, πίσω από την άγρια εκτέλεση του 25χρονου κρύβεται προσωπικό κίνητρο. Αυτό στηρίζεται στο μένος του δράστη, που παρόλο που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει το θύμα συνέχισε να τον χτυπά με το όπλο στο κεφάλι.
 
Το δεύτερο σενάριο αφορά κάποια πιθανή οικονομική συναλλαγή, που δεν είχε καλή εξέλιξη, από παράνομη δραστηριότητα όπως π.χ. η διακίνηση προσφύγων ή κατασκευή πλαστών εγγράφων).
 
Σημαντικό στοιχείο στα χέρια της Αστυνομίας είναι το βιντεοληπτικό υλικό από την καφετέρια, καθώς έχει καταγραφεί το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
 
Πηγή: star.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:06