search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:55
MENU CLOSE

Στην Τζιανγκσού Σάνινγκ με 22 εκατ. ευρώ ετησίως ο Μπέιλ

26.07.2019 20:25
Στην Τζιανγκσού Σάνινγκ με 22 εκατ. ευρώ ετησίως ο Μπέιλ - Media

 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετακομίζει στην Κίνα, όπου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει κάθε χρόνο 22 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε επιτέλους να κάνει… πίσω και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζιανγκσού Σάνινγκ! Μάλιστα, ο Μπέιλ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και κάθε χρόνος που θα περνάει θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 22 εκατ. ευρώ!

Οι ιδιοκτήτες της Τζιανγκσού Σάνινγκ είναι οι ίδιοι με αυτοί της Ίντερ και πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μιράντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «νερατζούρι».

Η μοναδική εκκρεμότητα για να οριστικοποιηθεί το deal είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ακόμη δεν έχει πει το «ναι» για την μεταγραφή του.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:54