search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Σάσα Σταμάτη

27.07.2019 08:18
Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Σάσα Σταμάτη - Media

 

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του ΣΚΑΪ με την Σάσα Σταμάτη.

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η ξανθιά δημοσιογράφος ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Oh La la» στον ΣΚΑΪ στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή μεταδόθηκε για 1,5 σεζόν και είχε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στην αρχή. Ωστόσο κόπηκε πέρσι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς με τις φήμες να οργιάζουν ότι έληξε πρόωρα λόγω χαμηλών επιδόσεων.

Η επίσημη αιτιολογία βέβαια ανέφερε ότι σταμάτησε λόγω των αλλαγών στο πρόγραμμα του καναλιού για το Survivor.

Όπως αναφέρει το zappit.gr το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει διαμορφωθεί και δεν βρέθηκε κόνσεπτ για την Σάσα Σταμάτη. Της προτάθηκε να είναι στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα ωστόσο ήθελε να είναι σε ηνία εκπομπή.

Κόνσεπτ δεν βρέθηκε κι έτσι η Σάσα Σταμάτη αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρει όμως το zappit.gr υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για νέα συνεργασία από τον χειμώνα του 2020.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:38