search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Πέθανε η συγγραφέας Γιώτα Φώτου – Το ιδιαίτερο «αντίο» του εκδοτικού οίκου ΨΥΧΟΓΙΟΣ

27.07.2019 08:29
Πέθανε η συγγραφέας Γιώτα Φώτου – Το ιδιαίτερο «αντίο» του εκδοτικού οίκου ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Media

 

«Έφυγε» σε ηλικία 62 ετών η συγγραφέας μυθιστορημάτων και παιδικών βιβλίων Γιώτα Φώτου μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως η αγαπημένη συγγραφέας και συνεργάτιδά μας, Γιώτα Φώτου, έφυγε από τη ζωή. Η Γιώτα ήταν μια γυναίκα που κέρδιζε αμέσως τους πάντες με τη ζεστασιά της, την απλότητα και την ευθύτητά της, το χιούμορ και το απροσποίητο χαμόγελό της. Και φυσικά με την υπέροχη γραφή της! Καθ’ όλο το διάστημα της περιπέτειας που είχε με την υγεία της, στάθηκε εκείνη σαν βράχος προς τους αγαπημένους της, με την αξιοπρέπεια και τη θετική της στάση! Αγαπημένη μας Γιώτα, ευχόμαστε να αναπαυθείς εν ειρήνη και η μνήμη σου να παραμείνει ζωντανή μέσα από τα βιβλία σου που αγάπησαν χιλιάδες αναγνώστες, ενήλικοι μα και παιδιά!».

H Γιώτα Φώτου γεννήθηκε το 1957 στο Δροσάτο Καρδίτσας και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου σπούδασε αρχικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία και στη συνέχεια συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εργάστηκε ως δασκάλα και Σχολική Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

 Έγραψε έξι μυθιστορήματα για ενηλίκους και πολλά βιβλία για παιδιά.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36