search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:04
MENU CLOSE

«Δυστυχώς δεν θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, ούτε ποια είμαι» -Το συγκινητικό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον πατέρα της

27.07.2019 13:43
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οταν η δημοσιότητα την οδήγησε στο νοσοκομείο  - Media

 

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την ανάρτησή της στο Facebook για τον πατέρα της. 

«Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψιθυρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθιά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…..», έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:04