17/02/2020 09:28:23

Όπου φύγει, φύγει - Μαζική έξοδος αδειούχων από Αττική και Θεσσαλονίκη - Μποτιλιαρίσματα και υψηλές θερμοκρασίες

Όπου φύγει, φύγει - Μαζική έξοδος αδειούχων από Αττική και Θεσσαλονίκη - Μποτιλιαρίσματα και υψηλές θερμοκρασίες - Media

 

Μποτιλιαρίσματα και καθυστερήσεις στις αφίξεις των αδειούχων παρατηρήθηκε στα λιμάνια την Παρασκευή και το Σάββατο, στο μαζικό κύμα εξόδου εν όψει Αυγούστου.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για 27 απόπλοι πλοίων, 14 από τη Ραφήνα και 7 από το Λαύριο. Χθες από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου περισσότεροι από 45.000 επιβάτες.

Η πληρότητα των πλοίων για τις Κυκλάδες εκτιμάται ότι φθάνει στο 90% ενώ στους υπόλοιπους προορισμούς αγγίζει το 80%. Τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα η πληρότητα θα πλησιάζει πια στο 100%.

Μποτιλιαρίσματα χιλιομέτρων παρατηρούνται και στις εθνικές οδούς τις τελευταίες 48 ώρες, τόσο για τους εκδρομείς από την Αττική, όσο κι από την Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική.

Η έξοδος των εκδρομέων γίνεται υπό υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένεται να διατηρηθούν έως και τα τέλη της επομένης εβδομάδος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.