search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Γιατρός – ήρωας βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε λουόμενο που πνιγόταν

27.07.2019 14:46
Αγρίνιο: Γιατρός - ήρωας βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε λουόμενο που πνιγόταν - Media

 

Σωτήρια ήταν επέμβαση γιατρού – πνευμονολόγου για λουόμενο στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το agriniosite.gr, ο Νίκος Κουτσομήτρος έσπευσε να βοηθήσει άνδρα που κινδύνευε με πνιγμό στην παραλία Παλιοπόταμος Αιτωλ/νίας. 

Χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε και κατάφερε να βγάλει τον άνδρα στην παραλία. Επειδή ήταν αναίσθητος ο γιατρός του έκανε μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές και μετά ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Είκοσι ημέρες μετά τη διάσωση συγγενείς του άνδρα που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους. 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πνευμονολόγο του Αγρινίου κ. Νίκο Κουτσομήτρο για την άμεση βοήθεια του σε περιστατικό παρολίγον πνιγμού συγγενικού μας προσώπου, που έλαβε χώρα στην παραλία Παλιοπόταμος της Αιτωλοακαρνανίας . Ο γιατρός οχι μόνο βούτηξε στη θάλασσα την ώρα που βούλιαζε και τον έβγαλε έξω με ασφάλεια , αλλά αντιλαμβανομενος ότι δεν έχει αναπνοές και σφίξεις, του έκανε μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές, για περίπου 1 ώρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Νοσηλεύτηκε σε κλινική της Αθήνας και σήμερα 20 μέρες μετά είναι καλά. Οι γιατροί εκεί μας εξήγησαν ότι αν δεν είχαν γίνει τα απαραίτητα, θα είχε νεκρωθεί ο εγκέφαλος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ», αναφέρουν ο Κώστας και η Αλέκα Γεωργαλή. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:41