search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Πύργο: Μια νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο – Σύγχυση κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού (Photos)

27.07.2019 16:05
Τραγωδία στον Πύργο: Μια νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο - Σύγχυση κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού (Photos) - Media

 

Μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της και τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Κολιρίου στον Πύργο Ηλείας. Για αρκετή ώρα επικράτησε σύγχυση, αφού η οδηγός του ενός αυτοκινήτου, υποστηρίζει πως είχε δύο παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Οι Αρχές βρήκαν το ένα ελαφρά τραυματισμένο και άρχισαν να αναζητούν το δεύτερο. 

Στο ασημί Toyota Yaris επέβαιναν η οδηγός που τραυματίστηκε, η ηλικιωμένη που έχασε τη ζωή της και ένα παιδί, που βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένο.

Στο ασημί Audi A4 σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαινε μόνο ο αλλοδαπός οδηγός, σύμφωνα με τo ilialive.

Λίγο αργότερα μπήκε τέλος στην αγωνία σχετικά με την ύπαρξη δεύτερου παιδιού στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα έχει δεύτερο παιδί το οποίο βρισκόταν σε συγγενικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που σκοτώθηκε είναι από τον Πύργο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24