search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:26
MENU CLOSE

Πλήγμα για Παναθηναϊκό: Οριστικά 20 ημέρες εκτός ο Μπουζούκης

27.07.2019 18:09
Πλήγμα για Παναθηναϊκό: Οριστικά 20 ημέρες εκτός ο Μπουζούκης - Media

 

Οι ακτινογραφίες του Γιάννη Μπουζούκη ήταν «καθαρές», o νεαρός μέσος γλίτωσε τα χειρότερα και επιβεβαιώθηκε το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Στον Παναθηναϊκό τα… είδαν όλα στο 22′ του εκτός έδρας φιλικού με την Φένλο! Το «εγκληματικό» μαρκάρισμα του Γιάνσεν πάνω στον Γιάννη Μπουζούκη, εβγαλε νοκ-άουτ τον νεαρό μέσο, ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο! Μετά την αρχική μεγάλη ανησυχία, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, σύμφωνα με το gazzetta, έκανε λόγο για διάστρεμμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ του Σάββατου.

Ο Έλληνας χαφ έκανε ακτινογραφίες και ήταν «καθαρές», γλιτώνοντας τα χειρότερα. Παρόλα αυτά επιβεβαιώθηκε το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι,

Ο Μπουζούκης θα βάλει νάρθηκα για τρεις ημέρες και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου είκοσι ημέρες. Πιθανότατα θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το φιλικό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 17 Αυγούστου ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:26