search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Απίστευτο σενάριο με Παναθηναϊκό και Μήτρογλου!

28.07.2019 06:50
Απίστευτο σενάριο με Παναθηναϊκό και Μήτρογλου! - Media

 

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιθετικό και η ιστοσελίδα gunes.com στην Τουρκία αποκάλυψε προσπάθεια των πράσινων για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι το τριφύλλι έκανε κίνηση με επικοινωνία που είχε με την Γαλατασαράι για να ντύσει στα χρώματά του τον διεθνή άσο με δανεισμό από την τουρκική ομάδα αλλά η προσπάθεια αυτή δεν είχε ευτυχή κατάληξη λόγω των οικονομικών δεδομένων για μια τέτοια κίνηση.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να πρότεινε να καλύψει μόνο τα 500.000 ευρώ από τα 2,5 εκάτ που είναι το συνολικό συμβόλαιο του Μήτρογλου. Οι υπεύθυνοι της τουρκικής ομάδας ενημέρωσαν ότι πρέπει να ανέβει η προσφορά για να μπορέσει να γίνει το deal.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε όμως ορισμένα δεδομένα. Το ποσό των 500.000 ευρώ που αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα είναι ήδη αρκετά «πάνω» από εκείνο που αποτελεί «ταβάνι» για τους πράσινους. Ποιο είναι αυτό; Οι 300.000 ευρώ…

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33