search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Τώρα Netflix και Youtube στα Tesla

28.07.2019 08:30
Έλον Μασκ: Τώρα Netflix και Youtube στα Tesla - Media

 

Ο Ελον Μασκ επέλεξε το Twitter για να ανακοινώσει στους απανταχού ακολούθους του ότι πολύ σύντομα τα Tesla αυτοκίνητα θα μπορούν να παίζουν Netflix και Youtube όταν δεν βρίσκονται σε κίνηση.

Η καινοτομία αυτή μπορεί να γίνει και μέσα στον Αύγουστο, δήλωσε το αφεντικό της Tesla και ξεκαθάρισε ότι το streaming σε αυτοκίνητα εν κινήσει θα μπορέσει να γίνει όταν εγκριθεί από τις αρχές η πλήρης αυτόματη – οδήγηση (self-driving).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος χαρακτήρισε την εμπειρία ως «κινηματογραφική λόγων των άνετων καθισμάτων και του στερεοφωνικού ήχου».

Η έκδοση 10 του λογισμικού της Tesla θα περιλαμβάνει παιχνίδια, λειτουργίες ψυχαγωγίας, βελτιωμένο αυτόματο πιλότο, καλύτερο σήμα αναγνώρισης σταματήματος καθώς και έξυπνη κλήση, δήλωσε ο Μασκ. Όταν ρωτήθηκε αν η έκδοση περιλαμβάνει τη δυνατότητα ανάγνωσης κειμένου μέσω ηχείων, ο Μασκ επιβιβαίωσε και αυτή τη λειτουργία.

Πηγή: newmoney

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:42