search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:11
MENU CLOSE

Η δημόσια έκκληση Χαϊκάλη στην πρώην σύζυγό του μετά το διαζύγιο

28.07.2019 08:40
Η δημόσια έκκληση Χαϊκάλη στην πρώην σύζυγό του μετά το διαζύγιο   - Media

 

Υπάρχει τελικά ρομαντισμός στις μέρες μας; Ο Παύλος Χαϊκάλης κάνει… φιλότιμες προσπάθειες για να το αποδείξει και μας συγκινεί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος αποθεώνεται με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πιο επιτυχημένη παράσταση του φετινού καλοκαιριού «Το δικό μας σινεμά» που παίζεται στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Άλσος, σε συνέντευξή του στη Realnews, δείχνει μετανιωμένος για το τέλος του γάμου του με την τελευταία σύζυγό του Μαρία Λύκου και της ζητά δημόσια να επανασυνδεθούν.

«Θέλω να κερδίσω ξανά τη Μαρία!» είπε στη συνέντευξή του ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός και εξέφρασε την επιθυμία του να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και, γιατί όχι, να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο στο μέλλον.

Ήταν τον περασμένο Μάιο όταν γινόταν γνωστό πως ο ηθοποιός, μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χρόνια γάμου -είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο- έπαιρνε διαζύγιο.

Από τότε, ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή και το λέει συχνά στις συνεντεύξεις του, όπως πρόσφατα όταν είπε ότι δεν μπορεί να είναι καλά όταν δεν έχει στο πλευρό του τη γυναίκα των ονείρων του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30