search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Η Μπιγιονσέ δεν ντρέπεται για τις καμπύλες της: «Είχα φτάσει και 99 κιλά αλλά αποδέχομαι το κορμί μου» (Photos)

29.07.2019 08:27
Η Μπιγιονσέ δεν ντρέπεται για τις καμπύλες της: «Είχα φτάσει και 99 κιλά αλλά αποδέχομαι το κορμί μου» (Photos) - Media

 

Η Μπιγιονσέ ακομπλεξάριστη και δίχως ίχνος να κρυφτεί μίλησε στο περιοδικό Vogue για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τα κιλά που έβαλε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δεν βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν» είπε και συνέχισε: «Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με έντονες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι. Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω».

Η Μπιγιονσέ δεν έκρυψε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης των διδύμων της είχε φτάσει μέχρι και στα 99 κιλά και μετά την επείγουσα καισαρική στην οποία υποβλήθηκε για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017,αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:16