search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Στο Εφετείο Λαμίας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας – Αναμένεται η απόφαση (Video)

29.07.2019 10:32
Στο Εφετείο Λαμίας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας - Αναμένεται η απόφαση (Video) - Media

Με πολυμελή αστυνομική συνοδεία έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Εφετείο Λαμίας, ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον 5χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Η είσοδος του στο Δικαστικό Μέγαρο έγινε όπως προβλέπεται από την πίσω πόρτα, με πολλές κάμερες πάντως τηλεοπτικών συνεργείων να τον περιμένουν.

Στο μπροστινό μέρος του Εφετείου Λαμίας βρίσκονται και μερικά άτομα από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Λαμίας που ανήρτησαν σχετικό πανό στον απέναντι δρόμο: «Οι ένοχοι αθώοι και οι αθώοι νεκροί. Τα παιδικά χαμόγελα θα σας στοιχειώνουν για πάντα», γράφει το πανό.

Ο Κορκονέας όπως και ο συγκατηγορούμενός του Βασίλης Σαραλιώτης επρόκειτο να ενημερωθούν σχετικά με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού που είχε διακόψει τη συνεδρίασή του τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: lamiareport

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50