search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Η μιντιακή επάνοδος του Σωκράτη Κόκκαλη

29.07.2019 12:18
Η μιντιακή επάνοδος του Σωκράτη Κόκκαλη - Media

 

Αντεπίθεση στον χώρο των media ετοιμάζει  ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, η αρχή θα γίνει… διαδικτυακά, με την επανενεργοποίηση του flash.gr, ενός portal που ανέκαθεν παρέμενε στα χέρια του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πρόκειται να κινηθεί για επένδυση σε κανάλι ή ραδιόφωνο, αφού είναι κοινό μυστικό ότι βάζει… πλάτη, όποτε μπορεί, σε γνωστό αθηναϊκό κανάλι.

Ο δε ραδιοσταθμός Flash δημιουργήθηκε από τον Κόκκαλη το 1989 και το 2009 πωλήθηκε στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Πέτρο Κυριακίδη και εγκαταλείφθηκε από τον φυγόδικο ιδιοκτήτη του, για να μεταβιβαστεί εν τέλει στους εργαζομένους του.

Ο «συνεταιριστικός» Flash 96 σταμάτησε να εκπέμπει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αρκετά ονόματα ακούγονται για τη διεύθυνση του νέου εγχειρήματος, όπως αυτό της Ζωής Χαλιδιά, πρώην στενής συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

Η Χαλιδιά μάλιστα ήταν μέλος του στενού επιτελείου του Πέτρου Κόκκαλη στην προεκλογική του εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34