search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Ένταση στη Βουλή: «Αρπάχτηκαν» Αμυράς- Τζάκρη

29.07.2019 12:43
Ένταση στη Βουλή: «Αρπάχτηκαν» Αμυράς- Τζάκρη - Media
 
Δεν έλειψαν παρά το προχωρημένο θέρος, οι εντάσεις στην επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται το φορολογικό.
 
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη συζήτηση, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη σχολιάζοντας την αναφορά του Χρήστου Σταϊκούρα ότι όσοι πολίτες μπουν στην ρύθμιση των 120 δόσεων θα ανασταλούν οι κατασχέσεις και θα αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί τους ανέφερε «σιγά τη ρύθμιση σιγά την αποδέσμευση».
 
Στο σχόλιο της κ. Τζάκρη αντέδρασε άμεσο ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυρας, ο οποίος είπε: «Κυρία Τζάκρη δικαίως έχετε ονομαστεί πρωταθλήτρια των μνημονίων, έχετε ψηφίσει τα περισσότερα μνημόνια σε αυτή την αίθουσα και λέτε τώρα σιγά τη ρύθμιση. Γιατί δεν την φέρνατε εσείς;».
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε τη φράση να «πέσει κάτω» και απάντησε: «Μου κάνει κριτική ο κ. Αμυράς που μέχρι προχθές ήταν στις τάξεις του Ποταμιού και τώρα θυμήθηκε να αναφερθεί στο δικό μου παρελθόν για να με καταχεριάσει. Να προσέχει όταν αναφέρεται προσωπικά σε μένα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58