search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51
MENU CLOSE

Ο Χρήστος Πολίτης σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει για τη Λάμψη

29.07.2019 16:51
Παρουσίαση βιβλίου: «Ένα παραμύθι στις ειδήσεις των 9» από τον Γιάννη Πολίτη - Media
 
Το 2005, όταν ολοκληρώθηκε η Λάμψη στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Πολίτης αποφάσισε να ρίξει αυλαία και στην πολύχρονη καριέρα του. Έκτοτε, σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του και ακόμα πιο σπάνιες οι συνεντεύξεις του. Μετά από πολύ καιρό, λοιπόν, σπάει τη σιωπή του κι εξομολογείται στην Espresso.
 
«Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο, αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος. Για μένα οι συνθήκες του επαγγέλματος ήταν τέτοιες που δεν μου άρεσε πια. Οι προτάσεις που μου έγιναν έκτοτε ήταν αστείες. Δεν με ενδιέφερε να μπω σε μια θεατρική καθημερινότητα, να είμαι συνέχεια στη σκηνή, να με βλέπει ο κόσμος, να παίρνω χρήματα. Όχι, αυτό δεν με ενδιέφερε καθόλου. Και μιλάω για το θέατρο αποκλειστικά. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα. Είναι ένας χώρος που κάποιος βγάζει λεφτά. Και γι’ αυτό, άλλωστε, έκανα τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια κατάθεση ψυχής», λέει ο Χρήστος Πολίτης.
 
Ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως τα χρήματα που πήρε από τη Λάμψη δεν ήταν αυτά που μπορεί να νομίζουμε. «Όταν με έκλεισαν για να παίξω στη Λάμψη, μου έδωσαν λίγα χρήματα, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς που έπαιξαν στο σίριαλ. Κάτι που εγώ δεν γνώριζα. Όταν το ανακάλυψα ήταν αργά. Όταν είχα φτάσει τον προτελευταίο χρόνο να παίρνω ένα ποσό της τάξεως περίπου των 11,000 ευρώ τον μήνα, ισότιμοί μου ή και κατώτεροι έπαιρναν 30,000 τον μήνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα όμως. Έπρεπε να γίνουν. Αν θα έκανα ξανά τα ίδια; Δεν ξέρω, οι συνθήκες αποφασίσουν», καταλήγει ο Χρήστος Πολίτης.
 
Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50