search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Σύγχυση με μηνύματα στα κινητά από τα «ΕΛΤΑ» – Τι ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

29.07.2019 18:00
Σύγχυση με μηνύματα στα κινητά από τα «ΕΛΤΑ» - Τι ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία - Media

 

Παραπλανητικά μηνύματα χρησιμοποιώντας την επωνυμία «ΕΛΤΑ» στέλνουν επιτήδειοι σε πολίτες.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι δεν συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία προσφέρουν δώρα κινητής τηλεφωνίας προς τους πελάτες.

Τέλος, τα ΕΛΤΑ συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοια μηνύματα και να τα αγνοήσουν.

Τι αναφέρουν τα ΕΛΤΑ σε ανακοίνωσή τους σχετικά με την απάτη

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες. Τα ΕΛΤΑ συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους μήνυμα και να το αγνοήσουν.

Η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων ΕΛΤΑ από τους αποστολείς των μηνυμάτων είναι παράνομη και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33