search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Ισοπαλία Παναθηναϊκού με πειράματα Δώνη και πολύ καλό Νούνες στα χαφ

29.07.2019 20:07
Ισοπαλία Παναθηναϊκού με πειράματα Δώνη και πολύ καλό Νούνες στα χαφ - Media

 

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Μπρέντα. Δοκιμές από Δώνη, άρεσε σαν χαφ ο Ζοάο Νούνες.

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού στο κομμάτι της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με την Μπρέντα. Οι «πράσινοι» είχαν καλή απόδοση μετά το 30ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Δώνης άλλαξε το 4-3-3 με το οποίο ξεκίνησε σε 4-2-3-1. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, ο Κολοβός στο 63’ για τους «πράσινους» και ο Ελ Αλούτσι στο 50’ για τους Ολλανδούς, αφού ο Κότσαρης έκανε πρώτα εκπληκτική επέμβαση στο σουτ.

Ο Ζοάο Νούνες που χρησιμοποιήθηκε στην επανάληψη στα χαφ, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για τον Γιώργο Δώνη, που έδωσε αρκετό χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ένα 45λεπτο και για τον Ζαχίντ που θέλει δουλειά για να αφομοιώσει το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:45