search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Μητροπολιτης Μόρφου: Υποκριτές όσοι κατακρίνουν τον serial killer και κάνουν εκτρώσεις – Οι gay αναδύουν «μπόχα» (Video)

30.07.2019 08:38
Μητροπολιτης Μόρφου: Υποκριτές όσοι κατακρίνουν τον serial killer και κάνουν εκτρώσεις - Οι gay αναδύουν «μπόχα» (Video) - Media

 

Σε νέες παραληρηματικές δηλώσεις προέβη ο γνωστός πλέον μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος όπως φαίνεται έχει συνήθεια το ομοφοβικό, μισαλλόδοξο και σκοταδιστικό κήρυγμα.

Σε παλιότερες δηλώσεις του που ήρθαν στην επιφάνεια μετά το κήρυγμα περί σεξ και ομοφυλόφιλων, εμφανίζεται να υποστηρίζει πως είναι υποκρισία να «μαραζωνουμε» για τα δύο παιδιά που σκότωσε ο Κύπριος serial killer Νίκος Μεταξάς, όταν σκοτώνουμε χιλιάδες παιδιά με τα υψηλά ποσοστά εκτρώσεων.

«Εσύ έκανες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Κι αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί, σε πάρα πολλές οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.

«Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει έναν τέτοιο δολοφόνο» διερωτάται. Όσο αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά, και τότε θα αποκαλύπτεται η υποκρισία μας, προσθέτει.

«Μπόχα»

Ο μητροπολίτης δεν σταμάτησε εκεί αλλά επιτέθηκε και στον αγαπημένο του στόχο, τους ομοφυλόφιλους, περιγράφοντας ιστορία με μοναχό:

«Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε. “Ε νεαρέ έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα”. Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. “Οπως πέρασες βρωμούσες. έβγαινε μια μπόχα, έχεις συγκεκριμένη μυρωδιά και το γνωρίζω”, του είπε ο μοναχός». Και το παραλήρημα συνεχίστηκε με τον Μητροπολίτη Μόρφου να υποστηρίζει ότι με την προσευχή ο συγκεκριμένος ομοφυλόφιλος… «θεραπεύτηκε». Σαν να πρόκειται για αρρώστια δηλαδή. Και για να πείσει τους πιστούς κατέληξε: «Δεν σας λέω παραμύθια, αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21