28/01/2020 07:23:54

«Μπηχτές» Μαυρίδη για το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης

«Μπηχτές» Μαυρίδη για το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης - Media

 

Αφού θύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πώς την πάτησε ο Αντώνης Σαμαράς με τον ΕΝΦΙΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο ΕΝΦΙΑ ήταν το καρφί που έκλεισε την κάσα της μεσαίας τάξης» και ότι όλο αυτό συνέβη επειδή ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε την εισήγηση μιας ομάδας τεχνοκρατών που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ (ανάμεσα τους και ο Χάρης Θεοχάρης σημερινός υπουργός Τουρισμού)… ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης σχολιάζει στο άρθρο του (εν είδει ανοιχτής επιστολής με τίτλο “Καλημέρα κύριε Πρόεδρε”), το φαινόμενο AIRBNB.

Όπως αναφέρει το enimerosi24,gr, ο εκδότης αναφέρει: Μπορεί να χρειάζεται ρύθμιση για προορισμούς όπως η Σαντορίνη που θέλει υπηρεσίες δημοσίων υπαλλήλων και άρα θα πρέπει να τους παρέχει στέγη… Δεν χρειάζεται όμως ρύθμιση στην Αθήνα».

Ωστόσο, εκτός από τα «καρφιά» για τον νέο υπουργό Τουρισμού, ο Θανάσης Μαυρίδης πετάει τις μπηχτές του και για το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης λέγοντας «γενικώς πρέπει να έχετε θέμα με την επικοινωνία» συμπληρώνοντας ότι οι υπεύθυνοι για να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους (μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού παρουσία του πρωθυπουργού) «ήταν εξαφανισμένοι»!

Συγκεκριμένα έγραψε για το πρόβλημα επικοινωνίας της κυβέρνησης: «Στη σύσκεψη δεν είπατε, λέει, για αυτά που γράφονται στις εφημερίδες. Είπατε μόνο να πληρώνουν φόρους εκείνοι που φοροδιαφεύγουν και δεν δηλώνουν τα εισοδήματα τους. Σύμφωνοι! Και ποιος εμφανίστηκε Πρόεδρε για να το εξηγήσει αυτό στους δημοσιογράφους; Κανείς! Εξαφανισμένοι ήταν οι άνθρωποι. Γενικώς πρέπει να έχετε θέμα με την επικοινωνία. Νομίζω θα βρείτε τρόπο να το λύσετε. Αλλά η ζημιά έγινε. Και δεν ήταν η μοναδική τις προηγούμενες ημέρες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.