search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Παππάς: Δωράκια της κυβέρνησης σε τράπεζες και ιδιώτες

30.07.2019 17:27
Παππάς: Δωράκια της κυβέρνησης σε τράπεζες και ιδιώτες - Media
 
«Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής, η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες», δηλώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
 
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Πρώτον, προετοιμάζει την παροχή “ποινικής ασυλίας” σε τραπεζικά στελέχη σε αντάλλαγμα των απλήρωτων δανείων της. Δεύτερον, με την τροπολογία για το Ελληνικό, την κατάθεση της οποίας ζητούσε επίμονα ο όμιλος Λάτση, προσδοκώντας σε σκανδαλώδη εύνοιά του, αλλάζει το νόμο που διέπει τη συγκεκριμένη επένδυση και τον οποίο, όπως είχε δηλώσει στις προγραμματικές δηλώσεις, υποτίθεται ότι θα τηρούσε».
 
«Η πολιτική τους είναι απολύτως προβλέψιμη», σχολιάζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ “νόμος”. Η τροπολογία αυτή πρέπει να αποσυρθεί “Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του”».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03