19/01/2021 20:18:23

Ασυνείδητος Ισπανός πετά παλιό ψυγείο σε χαράδρα και βιντεοσκοπεί το «κατόρθωμά του» (Video)

Ασυνείδητος Ισπανός πετά παλιό ψυγείο σε χαράδρα και βιντεοσκοπεί το «κατόρθωμά του» (Video) - Media

 

Ενδεικτική για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το περιβάλλον ορισμένοι συνάνθρωποί μας, ως έναν τεράστιο σκουπιδότοπο δηλαδή, είναι η περίπτωση ενός Ισπανού ο οποίος αποφάσισε να πετάξει ένα παλιό ψυγείο σε μία χαράδρα και μάλιστα να βιντεοσκοπήσει την πράξη του, νοιώθοντας μάλλον περήφανος γι’ αυτήν.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο ίδιος σταματάει το βανάκι που οδηγά στην περιοχή Αλμέρια της Ισπανίας, ανοίγει τον αποθηκευτικό χώρο, βγάζει το παλιό ψυγείο και το αφήνει να κυλίσει την πλαγιά. Στη συνέχεια μπαίνει στο βαν και φεύγει.

Το… «καμάρι» του όμως για το «κατόρθωμά» του τού στοίχησε ακριβά: Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές της περιοχής τον ταυτοποίησαν και του επέβαλαν πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ η εταιρεία στην οποίαν ανήκει το φορτηγάκι ερευνάται από την αστυνομία. Ανήρτησαν δε βίντεο με την ανάσυρση του ψυγείου από τη χαράδρα.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο προκαλεί οργή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.