search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Διάλογοι – φωτιά στην ΕΠΟ: «Ο Φύσσας διέλυσε τον Παναθηναϊκό», «ο Αναστασιάδης φταίει για την εθνική», «από το 3ο ράφι ο Φαν Σιπ»

31.07.2019 16:22
Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Μισέλ για την Αμμόχωστο - Media

 

Εθνική: Ο Γραμμένος επέρριψε ευθύνες στον Αναστασιάδη και ο Αγραφιώτης έκανε επίθεση στον Φύσσα

Οι διάλογοι στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και για το θέμα της Εθνικής αναμφίβολα είχαν το ενδιαφέρον τους. Μεταξύ άλλων ο Τάκης Αγραφιώτης εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έκανε την… έκρηξή του για το θέμα του Φύσσα με βαρύτατες κατηγορίες.

«Δεν με ακούτε και γενικά δεν μας ακούτε και συνεχίζετε να κάνετε λάθη. Το πρώτο σας λάθος ήταν που πήρατε την Εθνική από το Καραϊσκάκη. Το 2ο με τον Αναστασιάδη και τώρα με τον Φύσσα. Διέλυσε τον Παναθηναϊκό και τώρα θα κάνει τα ίδια και εδώ», τόνισε ανάμεσα στα άλλα. Πάνω σε αυτό το θέμα, των τεχνικών διευθυντών δηλαδή, ο Δημητρίου ρώτησε «δύο τεχνικούς διευθυντές τι τους θέλουμε;» για να πάρει την απάντηση ότι «είναι και οι δύο χρήσιμοι».

Ο Βαγγέλης Γραμμένος υπογράμμισε από μέρους του πως «το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο και ο Αναστασιάδης φταίνε για την πορεία της Εθνικής ομάδας και γι’ αυτό παίρνουμε αυτές τις αποφάσεις» ενώ ο Ψαρόπουλος σχολίασε ότι «παίρνουμε έναν προπονητή από το 2ο για να μην πω πιο σωστά από το 3ο ράφι για να προπονεί και να διαχειρίζεται παίκτες από το πρώτο». Ο Γραμμένος σχολίασε πως «εμείς είδαμε το οικονομικό σε σχέση με το τι μπορεί να δώσει και συμφωνήσαμε μαζί του». Ο Δημητρίου από την άλλη πρότεινε πως καλό θα ήταν να μείνει ο Αναστασιάδης για ένα ματς ακόμα, αυτό που έρχεται με την Φινλανδία, όπου εκεί βέβαια κρίνονται πολλά.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:24