search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:09
MENU CLOSE

Βρέθηκαν οι «χρυσοί» κληρονόμοι του 90χρονου ρακένδυτου από τη Χίο

31.07.2019 16:43
Βρέθηκαν οι «χρυσοί» κληρονόμοι του 90χρονου ρακένδυτου από τη Χίο - Media

 

Με μια χαρακτηριστική μπαστούνα και ένα μαντίλι στο κεφάλι τον συναντούσε κανείς ρακένδυτο στους δρόμους της Χίου τον 90χρονο Π.Τ., συνταξιούχο οικοδόμο και εργάτη γης σε περιβόλια, που ζούσε μόνος του σε ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες, αλλά που φεύγοντας από τη ζωή έγινε γνωστό ότι στην τράπεζα οι καταθέσεις του έφταναν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τραπεζικούς κύκλους, έχει τελικά κοντινούς συγγενείς (αν και αρχικά υπήρχαν αναφορές περί του αντιθέτου), οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και άρα θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του εφόσον δεν έχει αφήσει διαθήκη.

Οι πληροφορίες του ΣΚΑΙ λένε για έναν ιδιαίτερα εργατικό άνθρωπο, που περηφανευόταν πως κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια!

Γνωστοί του δε στο καφενείο της αγοράς, σημείωναν ότι πριν δύο μήνες περίπου κάποιοι προσπάθησαν να τον κλέψουν και από τότε η υγεία του είχε κλονιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06