search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Ο ράπερ που κάνει τραγούδι τη ζωή του Αντετοκούνμπο

31.07.2019 17:33
Ο ράπερ που κάνει τραγούδι τη ζωή του Αντετοκούνμπο - Media

 

«Ο αδερφός σου θέλει να ‘ναι big man like me

Είν’ αστείο πως πληρώνομαι από sponsors και streams

Αλλά ακόμα είμ’ ένας μαύρος που πουλάει CD…»

Οι παραπάνω στίχοι προέρχονται από το νέο τραγούδι του δημοφιλούς ράπερ Light, με τίτλο «MVP Freestyle».

Ο Light, ο οποίος πρωτοστατεί στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή έχοντας πλέον δημιουργήσει ένα μεγάλο δικό του φανατικό κοινό, εμπνεύστηκε τους στίχους αυτού του κομματιού από τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον οποίον τον συνδέουν σχέσεις φιλίας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως ο Γιάννης τον έχει χαρακτηρίσει, δημοσίως, ως τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Έχει εξομολογηθεί, μάλιστα, σε συνέντευξή του πως ακούει τα τραγούδια του πριν και μετά από κάθε αγώνα στο ΝBA!

Τα δυο αυτά παιδιά έχουν διαγράψει παράλληλες διαδρομές. Μεγάλωσαν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, πέρασαν τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια με πολλούς περιορισμούς και ανασφάλειες και ξαφνικά η ζωή τους χαμογέλασε, τούς έδωσε αυτό που βαθιά μέσα τους πίστευαν πως τους χρωστούσε.

Όταν ο Γιάννης, λοιπόν, έπαιζε μπάσκετ στα υπαίθρια γήπεδα της γειτονιάς του στα Σεπόλια, ο Ελληνοκενυάτης, Χρήστος Ιωαννίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του ράπερ, έκανε τα δικά του όνειρα κάπου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το 2012 άκουσε τη δουλειά του ο ράπερ Ypo και τον σύστησε στη δισκογραφική εστία του ελληνικού χιπ χοπ, την Capital Music.

Μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις, τραγούδια, συνεργασίες και μεγάλες επιτυχίες. Το τραγούδι του «Ποιος είμαι» μάλιστα κατάφερε να αγγίξει τις 16 εκατομμύρια προβολές, νούμερο ρεκόρ για ελληνικό ραπ κομμάτι!

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music, αναμένεται να οπτικοποιηθεί πολύ σύντομα.

Πηγή: ethnos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:53