search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19
MENU CLOSE

Συνδικαλιστής αστυνομικών: Ανησυχία για τυχόν επιθέσεις λόγω Κορκονέα

01.08.2019 05:52
Σοκ στην Πέλλα: Και δεύτερος αστυνομικός νεκρός από κορωνοϊό - Media

 

Λογική χαρακτήρισε την ανησυχία των αστυνομικών για τυχόν επιθέσεις, ακόμη και “τυφλές”, λόγω της αποφυλάκισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα ο Γιώργος Καλλικμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Εν τω μεταξύ, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το βράδυ της Τετάρτης, απο την «Πρωτοβουλία ενάντια στη Λήθη», οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου ενάντια στη δικαστική απόφαση που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα,κάποια μπλοκ πραγματοποίησαν πορεία επιχειρώντας να κατευθυνθούν προς το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στη Χαρίλαου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα η πορεία να αλλάξει κατεύθυνση και να καταλήξει στην πλατεία Εξαρχείων. .

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, σημειώθηκαν επεισόδια. Ομάδες αγνώστων έριξαν μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Διδότου στα Εξάρχεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19