search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Tα γυαλιά ηλίου που πρέπει να αγοράσεις φεύγοντας για διακοπές (Photos)

01.08.2019 07:43
Tα γυαλιά ηλίου που πρέπει να αγοράσεις φεύγοντας για διακοπές (Photos) - Media

 

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η εποχή των αξεσουάρ: Είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσουμε τα looks μας και να δημιουργήσουμε outfits που θα δείχνουν stylish, όσο απλά κι αν είναι.

Ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ γι’ αυτή τη σεζόν είναι, φυσικά, τα γυαλιά ηλίου, καθώς μπορούν να αναδείξουν οτιδήποτε κι αν φοράμε, είτε είμαστε στην παραλία, είτε σε για brunch στην πόλη.

Κάθε καλοκαίρι, λοιπόν, αναζητούμε τα ιδανικά ζευγάρια γυαλιών που θα συνοδεύσουν τα summer looks μας και θα ταιριάζουν ιδανικά με το προσωπικό μας στιλ.

Για το 2019, βρήκαμε τρία γυαλιά ηλίου που όχι μόνο συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, αλλά μπορούν να ταιριάξουν με κάθε στιλ και να κάνουν το απαραίτητο fashion statement.

 

70s style

Τα 70s έχουν κάνει την μεγάλη τους επιστροφή στη μόδα και στις πασαρέλες της φετινής σεζόν. Διαλέξτε ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου με γεωμετρικό σχήμα και διπλή απόχρωση, για να δώσετε έναν retro αέρα σε κάθε καλοκαιρινό σας look.

Mirrors

Τα γυαλιά-καθρέφτες βρίσκονται στο επίκεντρο των trends για μία ακόμη σεζόν, αφού η ιδιαιτερότητά τους μπορεί να ανανεώσει ακόμα και το πιο απλό look ή το πιο απλό bikini. Ταιριάζουν με όλα και δείχνουν πάντα stylish. Διαλέξτε ένα ζευγάρι σε στρογγυλό σχήμα που κολακεύει κάθε πρόσωπο.

Chic Cat-Eye

Τα γυαλιά ηλίου σε στιλ cat-eye είναι ένα από τα πιο διαχρονικά στιλ που υπάρχουν. Κολακεύουν κάθε είδος προσώπου και μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε στιλ, δίνοντας ένα touch vintage κομψότητας. Συνδυάστε τα με το αγαπημένο σας slip dress και μία ψάθινη τσάντα για ανεπιτήδευτο στιλ.

Πηγή: jenny.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28