search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Μια γιαγιά με κοιλιακούς «πέτρα» και κορμί 20χρονης (Photos/Video)

01.08.2019 08:38
Big Brother: Οριστική αλλαγή στη μέρα προβολής - Media

 

Στο πέρασμα της η Λίντα Τζάγκερ, μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα.

Εκτός από το γυμνασμένο και εκπληκτικό κορμί της, ακόμη και το πρόσωπο της δεν προδίδει την ηλικία των 61 ετών που είναι.

Όταν τη βλέπει κάποιος από πίσω να προχωράει δεν την κάνει πάνω από 25, ενώ τα καλοκαίρια στην παραλία που η Λίντα φοράει το μαγιό της τα βλέμματα όλων στρέφονται στους απίστευτους κοιλιακούς της.

Η Λίζα μένει στο Οντάριο του Καναδά με τον κατά 6 χρόνια μικρότερο της, άνδρα της.

Είναι μητέρα 3 παιδιών και μάλιστα πριν λίγους μήνες έγινε γιαγιά για έκτη φορά.

Πρωτοπήγε σε γυμναστήριο για να προσέξει το κορμί της και να μην το αφήσει να χαλαρώσει στα 30 της χρόνια, αλλά από τα 51 της και μετά άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες.

Ο 55άρης σύντροφος της ο Μαρκ είναι και εκείνος λάτρης της γυμναστικής και το ζευγάρι πηγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γυμναστήριο για να «χτίσει» αλλά και να διατηρήσει το κορμί του σε φόρμα.

«Ξέρω ότι μέσα στο γυμναστήριο ή όταν περπατάω στο δρόμο πολλοί άνδρες με τρώνε με τα μάτια τους αλλά είναι κάτι που δεν με ενοχλεί.» θα πει η ίδια η Λίντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:28