search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Οργή της κόρης του Μπρους Λι για τον Κουεντίν Ταραντίνο

02.08.2019 06:33
Αρνητής μάσκας ο Μπρους Γουίλις; (Photo) - Media

 

Την έντονη αντίδραση της κόρης του θρύλου των πολεμικών τεχνών και ηθοποιού, Μπρους Λι προκάλεσε η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο “Once Upon a Time in Hollywood” (Κάποτε στο Χόλιγουντ).

Η Σάνον Λι σε συνέντευξη στο The Wrap που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένη με τον τρόπο που ο Κουέντιν Ταραντίνο απεικόνισε τον πατέρα της στην ταινία.

“Παρουσιάζεται ως αλαζόνας … που καυχιέται” δήλωσε η Σάνον Λι για την απεικόνιση του πατέρα της στην ταινία.

Στο “Κάποτε στο Χόλιγουντ” ο Μπρους Λι (τον οποίο υποδύεται ο Μάικ Μο) προκαλεί τον στάντμαν Κλιφ Μπουθ, ρόλο που ερμηνεύει ο Μπραντ Πιτ σε αναμέτρηση, η οποία λήγει με ισοπαλία προτού διακοπεί.

“Μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό της ταινίας και το γεγονός ότι οι δύο χαρακτήρες είναι αντιήρωες και ότι η σκηνή θέλει να δείξει τι θα μπορούσε να συμβεί, όπως καταλαβαίνω και το γεγονός ότι η ταινία καταγράφει μία εποχή με πολύ περισσότερο ρατσισμό και αποκλεισμό. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι στόχος ήταν να δείξουν πώς ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ μπορούσε να νικήσει τον Μπρους Λι. Όμως δεν θα έπρεπε να τον μεταχειριστούν όπως έκανε το ‘λευκό’ Χόλιγουντ όσο ο πατέρας μου ήταν στη ζωή” είπε η Σάνον.

Εκπρόσωπος του Κουέντιν Ταραντίνο κλήθηκε από το Page Six να σχολιάσει τις δηλώσεις της Σάνον Λι, αλλά δεν απάντησε στο αίτημα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17