search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:16
MENU CLOSE

5 καλοκαιρινά essentials για κάθε γκαρνταρόμπα

02.08.2019 07:03
5 καλοκαιρινά essentials για κάθε γκαρνταρόμπα - Media

 

H θερμοκρασία είναι υψηλή, βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να φτιάξουμε την ιδανική summer capsule γκαρνταρόμπα.

Φυσικά, δε χρειάζεται να πούμε ποια είναι τα κομμάτια που ορίζουν το καλοκαιρινό στιλ (αέρινα φορέματα και σανδάλια, για παράδειγμα). Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εκδοχές των κλασικών καλοκαιρινών essentials που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να δείχνουν τα looks μας κομψά και ανεπιτήδευτα, όχι μόνο αυτό αλλά και τα επόμενα καλοκαίρια:

 

Λευκό φόρεμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο elegant από ένα λευκό φόρεμα το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε περίσταση και συνδυαστεί με ό,τι έχουμε στη ντουλάπα μας. Με λίγα λόγια, είναι μία διαχρονική επένδυση.

Slip φούστα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seeking sun traps  @mango #MangoGirls

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Όταν έχει πολλή ζέστη για να φορέσουμε τζιν, τότε η slip φούστα είναι ιδανική. Συνδυάστε τη με ένα T-shirt και σανδάλια για casual looks.

Αμάνικο top

Όσον αφορά τα tops, το αμάνικο tank top έχει γίνει ξανά δημοφιλές. Διαλέξτε ένα με φαρδιές τιράντες που μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο.

Basket bag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Η ψάθινη τσάντα έχει υπάρξει ένα βασικό καλοκαιρινό essential εδώ και χρόνια, ενώ παραπέμπει στο ανεπιτήδευτο στιλ των Γαλλίδων.

Aξεσουάρ στα μαλλιά

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά μπορούν να δώσουν έναν stylish αέρα στο look σας. Δοκιμάστε τσιμπιδάκια, μπαρέτες, στέκες και scrunchies.

Πηγή: jenny.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:16