search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Γυαλιά με τα χρώματα των ταινιών του Wes Anderson

02.08.2019 08:52
Γυαλιά με τα χρώματα των ταινιών του Wes Anderson  - Media

 

Νοσταλγούμε τα χρώματα των δημιουργιών του κινηματογραφιστή Wes Anderson; Πώς θα μας φαινόταν να κάναμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα φίλτρα vintage κινηματογραφικών ταινιών; Μπορούμε, με τα γυαλιά ηλίου «Spectachrome».

«Είναι εδώ και πέντε χρόνια που παρουσιάσαμε τους αρχικούς φακούς μας, άρα θέλαμε να το κάνουμε σωστά» λέει ο ιδρυτής της εταιρείας Tens Sunglasses, Kris Reid. «Μπορώ έντιμα να πω ότι το να κοιτάς μέσα από τα “Spectachrome” μοιάζει σαν να είσαι σε μια εικόνα ξεθωριασμένης καρτ ποστάλ της δεκαετίας του 1970».

Για τη limited edition σειρά γυαλιών ηλίου, η εταιρεία επιστράτευσε φωτογράφους. Το αποτέλεσμα αιχμαλωτίζει την παλέτα χρωμάτων που συναντά κανείς στις ταινίες του Anderson, όπως τις «Moonrise Kingdom», «The Royal Tenenbaums» και «Hotel Chevalier». Και αυτοί που τα φορούν «τηλεμεταφέρονται» στον κόσμο του vintage σινεμά.

Τα γυαλιά της σειράς έρχονται σε εκδοχές Carter, Dakota ή κλασική και το φινίρισμα είναι dark havana ή sand crystal. Είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ιταλία, από υλικά τα οποία αντέχουν στις αμυχές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48