02/04/2020 01:05:56

Γυαλιά με τα χρώματα των ταινιών του Wes Anderson

Γυαλιά με τα χρώματα των ταινιών του Wes Anderson  - Media

 

Νοσταλγούμε τα χρώματα των δημιουργιών του κινηματογραφιστή Wes Anderson; Πώς θα μας φαινόταν να κάναμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα φίλτρα vintage κινηματογραφικών ταινιών; Μπορούμε, με τα γυαλιά ηλίου «Spectachrome».

«Είναι εδώ και πέντε χρόνια που παρουσιάσαμε τους αρχικούς φακούς μας, άρα θέλαμε να το κάνουμε σωστά» λέει ο ιδρυτής της εταιρείας Tens Sunglasses, Kris Reid. «Μπορώ έντιμα να πω ότι το να κοιτάς μέσα από τα “Spectachrome” μοιάζει σαν να είσαι σε μια εικόνα ξεθωριασμένης καρτ ποστάλ της δεκαετίας του 1970».

Για τη limited edition σειρά γυαλιών ηλίου, η εταιρεία επιστράτευσε φωτογράφους. Το αποτέλεσμα αιχμαλωτίζει την παλέτα χρωμάτων που συναντά κανείς στις ταινίες του Anderson, όπως τις «Moonrise Kingdom», «The Royal Tenenbaums» και «Hotel Chevalier». Και αυτοί που τα φορούν «τηλεμεταφέρονται» στον κόσμο του vintage σινεμά.

Τα γυαλιά της σειράς έρχονται σε εκδοχές Carter, Dakota ή κλασική και το φινίρισμα είναι dark havana ή sand crystal. Είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ιταλία, από υλικά τα οποία αντέχουν στις αμυχές.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.