search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

«Very Ralph»: Το ντοκιμαντέρ για τον σχεδιαστή μόδας που ενσάρκωσε το Αμερικανικό Όνειρο

02.08.2019 08:59
«Very Ralph»: Το ντοκιμαντέρ για τον σχεδιαστή μόδας που ενσάρκωσε το Αμερικανικό Όνειρο  - Media

 

To HBO ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του θρύλου της μόδας, Ραλφ Λόρεν (Ralph Lauren) και του ομώνυμου brand του.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Very Ralph” σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Σούζαν Λέισι περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον ίδιο τον Ραλφ Λόρεν, ο οποίος μιλά για τα παιδικά του χρόνια στο Μπρονξ, το ξεκίνημα της καριέρας του και για το πώς έχτισε μία αυτοκρατορία συνώνυμη του αμερικανικού στυλ. Ο Ραλφ Λόρεν αναφέρεται ακόμη στον πέντε δεκαετιών γάμο του, το πρωτοποριακό όραμά του, με καινοτόμες ιδέες, όπως η δημιουργία εντυπωσιακών καταστημάτων λιανικής πώλησης και η προώθηση της ποικιλομορφίας στις επιδείξεις μόδας, την κριτική που έχει δεχθεί και τις διαφημιστικές καμπάνιες του.

Η οικογένεια και οι φίλοι του, όπως ο εκλιπών Γερμανός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, η Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ και πολλοί άλλοι μιλούν στο ντοκιμαντέρ για τον Ραλφ Λόρεν.

“Με μια εκπληκτική ικανότητα να μετατρέπει τα όνειρά του σε πραγματικότητα, ο Ralph Lauren δημιούργησε έναν ισχυρό οίκο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, που έγινε η ζωντανή ενσάρκωση της Αμερικανικής αισιοδοξίας και του Αμερικανικού Ονείρου” αναφέρεται στην περίληψη του ντοκιμαντέρ.

Η πρώτη σειρά ανδρικών ρούχων του Ralph Lauren, Polo, έκανε ντεμπούτο το 1968. Η αυτοκρατορία επεκτάθηκε από τότε σε γυναικεία ενδύματα, αρώματα και έπιπλα σπιτιού. Τα σχέδια του Λόρεν είχαν αντίκτυπο στο Χόλιγουντ: η Νταϊάν Κίτον και ο Γούντι Άλεν φορούσαν Ralph Lauren στην ταινία “Annie Hall” (Νευρικός Εραστής) και ο ίδιος ο Lauren εμφανίστηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Friends”.

Ο Ραλφ Λόρεν σχεδίασε επίσης τις στολές της εθνικής αντιπροσωπείας των ΗΠΑ, Team USA για αρκετούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ντοκιμαντέρ – πορτρέτο του 79χρονου σχεδιαστή μόδας, θα προβληθεί στις 12 Νοεμβρίου από το HBO.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23