search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Ο Drake “τα έβαλε” με τον δήμαρχο του Πίκερινγκ και του ζήτησε πιο δυνατό σήμα wifi

03.08.2019 07:22
Ο Drake "τα έβαλε" με τον δήμαρχο του Πίκερινγκ και του ζήτησε πιο δυνατό σήμα wifi - Media

 

Ενώ δούλευε για το νέο του άλμπουμ, ο Drake αντιμετώπισε πρόβλημα.

Ο Καναδός ράπερ έσπευσε στο Instagram, ενώ ήταν απασχολημένος στο στούντιο, για να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο του Pickering (Πίκερινγκ), στο Οντάριο του Καναδά ζητώντας ισχυρότερο σήμα wifi.

“Μπορεί ο δήμαρχος του Pickering να εγκαταστήσει μερικούς ισχυρότερους πυλώνες wifi έτσι ώστε ο @boi1da (μουσικός παραγωγός) να μπορεί να μου στείλει όλα τα νεώτερα beats του;” έγραψε ο Drake σε story στο Instagram την περασμένη Τρίτη. “Προσπαθώντας να δουλέψω. Ευχαριστώ”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητά του με δήμαρχο.

Νωρίτερα φέτος, αφού ο Καναδός ράπερ πήρε σπίτι του ένα Grammy τη βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, ο Ντρέικ απευθύνθηκε στον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι – με αφορμή τη βράβευση του – και του ζήτησε να φωτίσει με χρυσά χρώματα το Tower CN, πύργο τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δήμαρχος το έκανε.

Ο Ντέιβιντ Ράιαν, δήμαρχος του Πίκερινγκ δεν απάντησε αμέσως στον Drake, αλλά από τον επίσημο λογαριασμό της δημοτικής αρχής δόθηκε μία μακροσκελής και αναλυτική απάντηση, στην οποία τονίζετα ότι το δημόσιο wifi “είναι το καλύτερο που υπάρχει” και ότι “το Πίκερινγκ αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ευφυείς πόλεις του κόσμου από το Intelligent Community Forum”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11