search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Εκτός τελικού ο Τσιτσιπάς στην Ουάσινγκτον (video)

04.08.2019 09:25
Εκτός τελικού ο Τσιτσιπάς στην Ουάσινγκτον (video) - Media

 

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του μέσα στο 2019, απώλεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος από την Δευτέρα θα βρίσκεται και επίσημα στο Νο-5 της παγκόσμιας κατάταξης, έμεινε εκτός από τον τελικό του τουρνουά 1.8 εκατομμυρίων δολαρίων με την επωνυμία Citi Open που φιλοξενείται στην Ουάσινγκτον. Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος την εφετινή χρονιά έχει πρωτεύσει στα τουρνουά του Εστορίλ και της Μασσαλίας, ενώ ήταν φιναλίστ σε Μαδρίτη και Ντουμπάι, στα ημιτελικά ηττήθηκε 4/6, 6/3, 6/7(7) από τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο (Νο-52), με τον οποίο να θυμίσουμε ότι συνεργάστηκαν στο διπλό του Citi Open.

Το τρίτο γκέιμ ήταν αυτό που στοίχισε το πρώτο σετ στον Τσιτσιπά. Αν και είχε το σερβίς (προηγήθηκε μάλιστα με 15-0), δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλό του να κάνει το break point και λίγο αργότερα να κατακτήσει και το σετ με 4/6 σε 31 λεπτά αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς στο δεύτερο σετ βρέθηκε να χάνει με 0/2, όμως κατάφερε να το «γυρίσει» και να το κατακτήσει με 6/3 σε 36 λεπτά, αλλάζοντας τις ισορροπίες στον αγώνα. 

Οι δύο τενίστες εκμεταλλεύτηκαν το σερβίς του στο τρίτο σετ (σ.σ. αν και ο Κύργιος… καρδιοχτύπησε στο πέμπτο και το 11ο γκέιμ), το οποίο έφτασε και μέχρι τη διαδικασία του tie break. Εκεί ο Τσιτσιπάς, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-5, του δόθηκε η ευκαιρία του match point (6-5), την οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε με τον Κύργιο να φτάνει στη νίκη με 7-9 στους πόντους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:45