search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:35
MENU CLOSE

Επτά μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μαχητικών τεχνών του Ζάγκρεμπ

04.08.2019 13:08
Επτά μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μαχητικών τεχνών του Ζάγκρεμπ - Media

 

Επτά μετάλλια εκ των οποίων τρία χρυσά, κατέκτησε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα για μαχητικές τέχνες που φιλοξενήθηκε στο Ζάγκρεμπ. Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε τρία χρυσά και ισάριθμα χάλκινα, ενώ ένα χάλκινο πήρε και το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πρωταγωνιστές των χρυσών μεταλλίων για λογαριασμό του ΕΚΠΑ, ο Χρήστος Στέφανος Ξένος στο καράτε κατηγορίας -60 κιλών, ο Πρόδρομος Παπαδόπουλος στο κικ μπόξινγκ κατηγορίας -84κ. αλλά και η Μαριέττα Γαλανομάτη επίσης στο κιμ μπόξινγκ κατηγορίας -55 κιλά. Οι Αναστάσιος Κοροβέσης (-67κ. κικ μπόξινγκ), Ουρανία-Αριέττα Τσαούση (-65κ. κικ μπόξινγκ) και Τζωρτζίνα Ξένου (καράτε – κάτα γυναικών) συμπληρωσαν τη συλλογή μεταλλίων για το ΕΚΠΑ.

Όσον αφορά στο μετάλλιο του Πάντειου, κατέκτησε ο Γεώργιος Μαβραειδής στα -63 κιλά του κικ μπόξινγκ όπου κατετάγη 3ος.

Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια με συνολικά αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκαν στη διοργάνωση, την πρώτη για Combat Sports στην Ιστορία της EUSA.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28