search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ για βίντεο που τράβηξε ο γιος του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο

05.08.2019 05:30
Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στην Αυστραλία - Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ - Media

 

Ερευνα διενεργείται από την ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες επεισοδίου στην Αντίπαρο, στο οποίο εμπλέκεται αστυνομικός, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία, προκειμένου να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες, όπου υπάρχουν και στον βαθμό που υπάρχουν. Το επεισόδιο καταγράφεται σε βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του δημοφιλούς αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, Τσετ Χανκς.

Το ζεύγος έχει σπίτι στην Αντίπαρο, όπου παραθερίζει οικογενειακώς κάθε χρόνο. Ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον και τον γιο τους Τσετ Χανκς, σε παλαιότερο στιγμιότυπο Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, δείχνει έναν άνδρα να γρονθοκοπεί άγρια έναν νεαρό στα στενά της Αντιπάρου, με πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο. Κάποιοι παρακολουθούν, κάποιοι συμμετέχουν και άλλοι προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Ο γιος του Τομ Χανκς ακούγεται να σχολιάζει έκπληκτος από το θέαμα, ενώ δίπλα του κάποιος του λέει, στα αγγλικά, αλλά με εμφανώς ελληνική προφορά, ότι αυτός που γρονθοκοπεί τον νεαρό είναι αστυνομικός.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Οπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το βίντεο, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 στο νησί και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα γεγονότα διαδραματίστηκαν ως εξής:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή. Αμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η πραγματική διάρκεια του βίντεο είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτό που έχει ανεβεί στο Instagram, ενώ ο αστυνομικός που κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της δικογραφίας, υποστηρίζει ότι επενέβη για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, αλλά μόλις ανέφερε την ιδιότητα του, κάποιοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, γι’ αυτό και εκείνος αντέδρασε.

Σημειώνεται ότι δεν έχει υποβληθεί μήνυση από κανέναν για το επεισόδιο, αλλά όλα αυτά εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: Protagon.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:42