search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Ελένη Φουρέιρα: Δεν με απασχολεί το συντηρητικό κοινό – Όποιος διαφωνεί δεν έχει κανένα λόγο να με ακούει

05.08.2019 08:50
Επενδυτικός πυρετός στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας  - Media

 

Η τραγουδίστρια που έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από το ευρύ κοινό και οι επιτυχίες της διαδέχονται η μια την άλλη είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό celebrity: «Είναι δικαίωμα κάποιων να μη συμφωνούν με την άποψή μου, όπως όμως είναι και δικό μου δικαίωμα να την εκφράζω ελεύθερα και να υποστηρίζω ό,τι θέλω». Και διευκρινίζει ότι στηρίζει τις gay κοινότητες της Ευρώπης και δεν την απασχολεί το συντηρητικό κοινό.

Υποστηρίζεις ενεργά το Athens Pride και τις gay κοινότητες σε όλη την Ευρώπη. Για ποιο λόγο;

Από το 2012, που έγινε το πρώτο pride στην Ελλάδα, ήμουν εκεί. Και πια όντως αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την gay κοινότητα. Πάντα στέκομαι στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν δεχτεί bullying, που τα δικαιώματά τους δεν είναι αυτονόητα, που πρέπει να παλέψουν για να γίνουν αποδεκτοί. Δεν υποστηρίζω μόνο το pride, αλλά και πολλές οργανώσεις που ο κόσμος δεν ξέρει – και δεν χρειάζεται να μάθει. Απλώς το Pride έχει μια δημοσιότητα, είναι γιορτή, γι’ αυτό το ξέρουν όλοι.

Έχεις σκεφτεί ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά σε ένα πιο συντηρητικό κομμάτι του κοινού;

Δεν με απασχολεί το συντηρητικό κοινό. Επίσης δεν χρειάζεται να ταυτιζόμαστε με όλους σε όλα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει κανένα λόγο να με ακούει, να με βλέπει και να με ακολουθεί. Είναι δικαίωμα κάποιων να μη συμφωνούν με την άποψή μου, όπως όμως είναι και δικό μου δικαίωμα να την εκφράζω ελεύθερα και να υποστηρίζω ό,τι θέλω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:29