search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Ο Αλέξης Τσίπρας ξανά στον ΣΚΑΪ

06.08.2019 06:31
Ο Αλέξης Τσίπρας ξανά στον ΣΚΑΪ - Media

 

Μπορεί το εμπάργκο του ΣYΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ να κράτησε σχεδόν ένα χρόνο όμως ο πάγος μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται ότι έλιωσε οριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε ότι η παρουσία του στο κανάλι του Φαλήρου μόνο οφέλη μπορεί να του αποφέρει, όπως φάνηκε και μετά από την πρόσφατη συνέντευξη του λίγο πριν τις εκλογές και γι’ αυτό θα το ξανακάνει.

Είναι ειλημμένη απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ για μια νέα συνέντευξη που θα σημάνει την αρχή της αντεπίθεσης του Σύριζα με μια δυναμική αντιπολιτευτική ρητορική.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν φοβάται τις σκληρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων του καναλιού, αλλά τις επιζητεί.

Σημειώνουν με νόημα μάλιστα ότι και στην τελευταία συνάντησή τους Κοσιώνη και Παπαχελάς είχαν βάλει δύσκολα στον τότε πρωθυπουργό, όμως όλοι θυμούνται ποιος ήταν ο τελικός νικητής της μάχης…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03