search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Αρναούτογλου: Δεκαπενταύγουστος με καύσωνα

06.08.2019 09:18
Αρναούτογλου: Δεκαπενταύγουστος με καύσωνα  - Media

 

Μπορεί ο καιρός να έχει δροσίσει μετά την Κυριακή αλλά αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ. Ετοιμαστείτε για νέα θερμή εισβολή από την Αφρική και προπάντων ετοιμαστείτε για καύσωνα τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου η χώρα εισέρχεται σε τροχιά ανομβρίας και ζέστης το επόμενη δεκαπενθήμερο: «Η κορύφωση του έντονου κύματος ζέστης αναμένεται κατά τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου (κατά τόπους και καύσωνα)», τονίζει.

Το κύμα έντονης ζέστης και καύσωνα πάντως θα αρχίσει να υποχωρεί από τις 16 με 17 Αυγούστου, από τα δυτικά της χώρας. Τότε δεν αποκλείεται μάλιστα να προκληθούν τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας.

 

Δεκαπενταύγουστος με καύσωνα

Από τον «χάρτη» θερμοκρασιών προκύπτει ότι από την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή θα ξανάρθουν τα 38άρια. Από την Τρίτη 13 Αυγούστου, ωστόσο, θα εμφανιστούν τα πρώτα 40άρια, ενώ το διήμερο της 14ης Αυγούστου και του Δεκαπενταύγουστου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει και 42 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:23