search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Προς Τότεναμ ο Κουτίνιο

06.08.2019 18:32
Προς Τότεναμ ο Κουτίνιο - Media

 

Μπορεί το δημοσίευμα της «Εquipe» να ήθελε τον Φιλίπε Κουτίνιο να γίνεται παίκτης της Άρσεναλ, ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, φαίνεται ότι καταλήγει σε άλλη ομάδα του Λονδίνου και συγκεκριμένα στη μισητή Τότεναμ.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου είναι έτοιμη να “κλέψει” τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ως δανεικό, λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στο Νησί.

Για το σκοπό αυτό, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο φέρεται να τηλεφώνησε ο ίδιος στον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να τον πείσει να τεθεί υπό τις οδηγίες του.

Εάν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κουτίνιο στην Τότεναμ, αυτόματα αυξάνονται οι πιθανότητες για μετακίνηση του Έρικσεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη φημολογία να έχει “φουντώσει” τις τελευταίες ώρες.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:06