27/11/2020 15:20:07

Δάσκαλος κολύμβησης επιτέθηκε σε 8χρονο μαθητή του που δεν τον άκουγε την ώρα του μαθήματος και κόντεψε να τον πνίξει (Video)

Δάσκαλος κολύμβησης επιτέθηκε σε 8χρονο μαθητή του που δεν τον άκουγε την ώρα του μαθήματος και κόντεψε να τον πνίξει (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και προκαλεί έντονα συναισθήματα θυμού. Δείχνει έναν δάσκαλο κολύμβησης να έχει ξεφύγει εντελώς από τα νεύρα του και να ορμάει σε έναν 8χρονο μαθητή του που δεν τον άκουγε κατά την διάρκεια του μαθήματος κολύμβησης.

Ο δάσκαλος μέσα στην πισίνα, πιάνει το παιδάκι από τις μασχάλες και το βουτάει πολλές φορές και γρήγορα βαθιά μέσα στην πισίνα. Το παιδί που κλαίει σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, βγαίνει από το νερό και δεν προλαβαίνει να ανασάνει, αφού το ξαναβουτάει.

Ο γονέας του μικρού κολυμβητή που είδε τον προπονητή να συμπεριφέρεται έτσι στο παιδί του, του ζήτησε έντονα τον λόγο ενώ διαμαρτυρήθηκε και στις αρχές. Ο προπονητής με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε από το κολυμβητήριο, αφού πρώτα ζήτησε σύγνώμη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.