search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Ο Χιου Τζάκμαν απέτισε φόρο τιμής στην Ολίβια Νιούτον Τζον κατά τη διάρκεια συναυλίας

07.08.2019 08:05
Ο Χιου Τζάκμαν απέτισε φόρο τιμής στην Ολίβια Νιούτον Τζον κατά τη διάρκεια συναυλίας - Media

 

Ο Χιου Τζάκμαν σε μία από τις συναυλίες του στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του έκανε ειδική μνεία στην Ολίβια Νιούτον Τζον.

“Για σου Ολίβια είμαι ο Χιου και 15.000 θαυμαστές σου πίσω μου” είπε από σκηνής ο πολυτάλαντος Αυστραλός διασκεδαστής, Χιου Τζάκμαν σε βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.

“Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε το “60 Minutes’ last night” τόνισε ο Αυστραλός ηθοποιός, τραγουδιστής και κινηματογραφικός παραγωγός, απευθυνόμενος στο κοινό. Ο Χιου Τζάκμαν αναφέρθηκε στην ειδησεογραφική εκπομπή, στην οποία η Αγγλο-Αυστραλή ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και η κόρη της, Κλόι Λατάντζι μίλησαν για τη μάχη που δίνει η πρώτη με τον καρκίνο.

“Αλλά είσαι η πιο υπέροχη μαμά, τραγουδίστρια, χορεύτρια. Σ’ αγαπάμε Ολίβια” είπε ο Χιου Τζάκμαν.

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού κινηματογραφικού μιούζικαλ “Grease” δίνει μάχη με τον καρκίνο από το 1992.

Το 2018 ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά και ότι έχει κακοήθη όγκο στη βάση της σπονδυλικής της στήλης.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον εισήχθη στο Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Center, στο κέντρο θεραπείας του καρκίνου που ίδρυσε η ίδια στην Αυστραλία.

Ο Χιου Τζάκμαν έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αυστραλία για την παγκόσμια περιοδεία “The Man. The Music. The Show”, η οποία ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου στην Πόλη του Μεξικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03