30/10/2020 16:14:25

Ένα... κουνάβι άφησε χωρίς νερό όλο τον οικισμό

Ένα... κουνάβι άφησε χωρίς νερό όλο τον οικισμό - Media

 

Ένα… κουνάβι ήταν υπεύθυνο για την πολύωρη διακοπή ρεύματος προχθές το βράδυ στην περιοχή των Πευκών της Λίνδου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Δευτέρα το βράδυ διεκόπη απότομα η υδροδότηση σε ολόκληρο τον οικισμό γεγονός που άφησε μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες χωρίς… σταγόνα νερό.

Σύμφωνα με τη ''Ροδιακή''. από χθες το πρωί στο σημείο βρέθηκαν στελέχη της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου Ρόδου, ώστε να διαπιστώσουν ποιο ήταν το πρόβλημα. Κλήθηκαν μάλιστα και στελέχη της ΔΕΗ να ελέγξουν αν επρόκειτο για πρόβλημα ηλεκτροδότησης των δεξαμενών.

Τελικά είχαν πέσει οι ασφάλειες στο αντλιοστάσιο εξαιτίας υπερφόρτωσης σε μετασχηματιστή, που προκλήθηκε από ένα κουνάβι που προσπάθησε να φάει τα… καλώδια, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγαπητός Πάλλας.

Άμεσα τέθηκαν και πάλι σε λειτουργία οι αντλίες στις δεξαμενές, όμως χθες υπολογιζόταν ότι για να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση χρειάζεται να κάνουν υπομονή οι καταναλωτές και την μισή τουλάχιστον σημερινή ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.