search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου

07.08.2019 17:16
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου - Media

 

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Συναίνεση; Πλάκα κάνεις» και αποκαλυπτικό πολιτικό ρεπορτάζ για τη σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά την οποία έχει επιλέξει ως τακτική ο πρωθυπουργός κυκλοφορεί το «ΠΟΝΤΙΚΙ» το πρωί της Πέμπτης.

Μπορείτε ακόμα να διαβάσετε:

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Με το εφιαλτικό σενάριο των τουρκικών ερευνών για υδρογονάνθρακες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου ζει η Αθήνα. Επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά τον Δεκαπενταύγουστο βλέπουν διπλωματικοί παραγοντες.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η ακραία ζέστη θα χτυπάει όλο και πιο συχνά την Ευρώπη, λένε οι επιστήμονες και προειδοποιούν για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η επιστροφή της Γιάννας Αγγελοπούλου και τι αυτή σηματοδοτεί. Γιατί την επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επιτροπή «Ελλάδα 2021», και ποια τα σχέδια της ισχυρής αυτής γυναίκας

ΗΠΑ: Τι επιτέλους συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες; Γιατί υπάρχει αυτή η έκρηξη ρατσιστικής βίας, τι σηματοδοτεί και που οδηγεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:25